Aliexpress Romania

Aliexpress Romania
Aliexpress Romania

miercuri, 27 ianuarie 2016

Aliexpress Romania

Aliexpress Romania va prezinta cum puteti efectua cumparaturi online de pe Aliexpress cu livrare in Romania, intr-un mod sigur si rapid, orice produs, la un pret mult mai mic decat pe piata din Romania.
Aliexpress pareri: Asa cum e stiut, navigarea si utilizarea paginilor straine, si a Aliexpess cere cunoasterea limbii engleze, la un nivel minim, deorece, magazinul inca nu are o interfata tradusa in limba romana. 
Ce este Aliexpress?
Aliexpress este un site prin care poti cumpara diferite produse de la magazinele din China, intr-un mediu sigur. Cum functioneaza Aliexpress? De exemplu, tu intri pe site si iti alegi un produs. Acel produs e vandut de un magazin anume, aliexpress gazduind o multime de magazine online. 
Dupa ce alegi produsul si-l platesti, banii sunt retinuti de aliexpress pana cand confirmi ca ai primit produsul. Daca produsul nu iti este livrat, sau magazinul chinez confirma livrarea, vei primii banii inapoi.
Cum comanzi de pe Aliexpress in Romania?
Majoritatea magazinelor, livreaza si in Romania, chiar cu "livrare gratuita" pentru anumite produse, iar tu poti ridica produsul, de cele mai multe ori de la Posta Romana.
Mai toate livrarile din China, au un "traking code" adica un cod de urmarire, iar tu poti vedea unde iti este pachetul, daca a ajuns sau nu. 
Cat dureaza livrarea unui produs de pe Aliexpress in Romania?
Livrarea produselor, poate dura de la cateva zile, o satpamana, daca alegeti curier rapid, platit suplimentar, sau intre doua saptamani si doua luni, in cazul livrarii gratuite, si in functie de serviciul de curierat prin care e trimis acel produs.
Impozit si taxe vamale pentru cumparaturile de pe Aliexpress in Romania.
Cumparaturile de  magazinele online din China, ajunse in Romania, sunt scutite de la plata impozitului si a taxelor vamale, daca valoarea lor declarata, pretul lor, nu depaseste 10 euro. Daca cumperi mai multe lucruri, impachetate separat, si pretul pe pachet nu depaseste echivalentul a 10 euro, atunci esti scutit de taxele vamale si de impozit. Daca produsul tau valoreaza mai mult de 10 euro, atunci va trebui sa suporti impozitul si taxe vamale uneori. Exceptie de la acest lucru, fac obiectele trimise dintr-o tara membra a Uniunii Europene, unele magazine din China, avand depozite si in Europa.
Aliexpress pareri despre ce poti gasi pe internet in magazinele din China, la preturi mici, sau direct de la furnizor. Aici puteti gasi site-uri de haine de calitate sau siteuri de haine ieftine, cu livrare directa in romania prin posta romana tracking code, urmarind comanda pe internet.

4 comentarii:

  1. Plateste mai putin folosind cashback! E simplu! – https://cashback.epn.bz/joinusnow?i=018b4

    RăspundețiȘtergere
  2. In profilul "stiri", nu am gasit formular de contact,asa ca o sa te intreb aici, Ce pret are acest blog?

    RăspundețiȘtergere
  3. Siteul www.aliexpres-romania.ro accepta ori ce tip de plata prin card?

    RăspundețiȘtergere